Beusekom, Eduard van - Bewogen aarde. Aardkundig erfgoed in Ned

Schrijver:
Titel: Bewogen aarde. Aardkundig erfgoed in Nederland.
ISBN: 9789053452936
Taal: Nederlands
Uitgever: Matrijs, Utrecht
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2007, 176 blz. Met kleurenfoto's, kaarten, een index. Zonder de CD ! Opdracht op schutblad.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zonder de CD !

Een landschapskundige schreef dit boek in opdracht van het Ministerie van Landbouw, Visserij en Voedselkwaliteit als onderdeel van het project 'Traject Landijs 1997-2007' om betrokken partijen in denken en doen rekening te laten houden met aardkundig erfgoed. Na de inleiding volgen 6 hoofdstukken. De auteur beschrijft allereerst dat aardkundige waarden fundament van onze leefomgeving zijn. Vervolgens beschrijft hij de aardwetenschappelijke landschappen van Europa en de plaats van Nederland daarin. Acht Nederlandse landschapstypes passeren de revue. Verder komen de aardkundige waardebepaling, denklijnen en een aanpak en de relatie maatschappij-aardkunde aan bod. Geschikt voor belangstellenden in, gebruikers van en beslissers over ons landschap en het onderwijs (bovenbouw vwo). Ruim 150 (lucht)foto's in kleur, 62 kaarten in kleur, een tabel, lijst van aardkundig waardevolle gebieden, verklarende woordenlijst, literatuurlijst en een geografisch naamregister.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beusekom, Eduard van - Bewogen aarde. Aardkundig erfgoed in Nederland.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.