Heuvel, Wim J. - Architectuur op postzegelformaat

Schrijver:
Titel: Architectuur op postzegelformaat
ISBN: 9789072745064
Taal: Nederlands
Uitgever: Nbm-Amstelland Utiliteitsbouw
Bijzonderheden: 1994, box met boek en 24 losse afbeeldingen / druk 1
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info: Vormgeving: Jan van der Well. [Jaarwisselingsgeschenk 1994-1995].
Doos 31,5 x 31,5 cm met 24 losse kleurenplaten van 20e-eeuwse architectuur op binnen- en buitenlandse postzegels. Met boek met beschrijvingen 22pg, With English summary. Complete set. ZG exemplaar met slechts geringe gebruikssporen.

Bookbutcher uit Dreischor

Logo Bookbutcher

Welkom! BOOKBUTCHER biedt titels aan uit de eigen verzameling, vanuit de gedachte dat een verzameling een organisch geheel is en aan verandering onderhevig. Sommige titels kwamen mee als bijvangst bij een gewenste aankoop. De opbrengst komt ten goede aan nieuwe titels. De hier aangeboden boeken zijn steeds in goede staat of beter. Bij het bestellen van meerdere boeken in een order wordt het verzendtarief aangepast aan het pakket.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heuvel, Wim J. - Architectuur op postzegelformaat Heuvel, Wim J. - Architectuur op postzegelformaat Heuvel, Wim J. - Architectuur op postzegelformaat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bookbutcher

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bookbutcher
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bookbutcher een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bookbutcher vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bookbutcher kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.