Dinteren, Floor van ; Francis van Arkel en Michiel Postma - Bak

Schrijver:
Titel: Bakken. Homemade Happiness. Bijzonder gebak; taarten, cake, koekjes, brood.
ISBN: 9789461445377
Taal: Nederlands
Uitgever: Imagebooks Factory BV, Veghel
Bijzonderheden: Gebonden met buikband, 2014, 238 blz. Met foto's en een index. Nieuw, sealed.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuw in plastic.

De inhoud bestaat voornamelijk uit 'nieuwe' receptuur behoudens een enkel herleidbaar recept. Als geheel valt de inspirerende toon en opzet van het boek op: enthousiasmerende omlijstende korte teksten, sprankelende pagina-opmaak, op ervaring gebaseerd praktisch inlevend vermogen betreffende het voorkomen van mislukkingen c.q. bevorderen van resultaat (een en ander is ter onderscheid 'handgeschreven'), veel tips, handigheidjes en dan uiteraard de typerende receptuur. Deze bevat zowel relatief snelle varianten als de wat moeilijker en uitvoeriger versies, maar is met enige basiskennis en ervaring altijd haalbaar. Het geheel omvat een zeer divers assortiment aan smaken en uitvoeringen van groot en klein gebak (ook glutenvrij!), hartig of zoet, en past bij alle mogelijke gelegenheden (waaronder 'gebakken toetjes'). Er wordt gebruik gemaakt van een zeer gevarieerd en voornamelijk goed verkrijgbaar assortiment aan hoogwaardige producten, waarmee mooie combinaties zijn gemaakt. De recepten zijn heel overzichtelijk, bondig en duidelijk beschreven, des te meer een verdienste van dit gastronomische bakboek. De inhoudsopgave doet dienst als register.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dinteren, Floor van ; Francis van Arkel en Michiel Postma - Bakken. Homemade Happiness. Bijzonder gebak; taarten, cake, koekjes, brood.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.