Lange, H.M. - Het Eiland Banka en Zijne Aangelegenheden. Met tw

Schrijver:
Titel: Het Eiland Banka en Zijne Aangelegenheden. Met twee Kaarten en een Afstandswijzer
Taal: Nederlands
Uitgever: 's-Hertogenbosch, Gebr. Muller, 1850
Bijzonderheden: Hardcover, 23x13,5 cm., 187 pp.
Prijs: € 110,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Met twee gevouwen kaarten op stevig papier (kaart van het eiland en plattegrond van Muntok) en een gevouwen afstandswijzer. Ex bibliotheek, opnieuw gebonden met behoud van originele delen van de rug en gemarmerde platten, het dunne papier van het boek gebruind, inhoud verder in goede staat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lange, H.M. - Het Eiland Banka en Zijne Aangelegenheden. Met twee Kaarten en een Afstandswijzer Lange, H.M. - Het Eiland Banka en Zijne Aangelegenheden. Met twee Kaarten en een Afstandswijzer Lange, H.M. - Het Eiland Banka en Zijne Aangelegenheden. Met twee Kaarten en een Afstandswijzer Lange, H.M. - Het Eiland Banka en Zijne Aangelegenheden. Met twee Kaarten en een Afstandswijzer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ArchiveLabel Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ArchiveLabel Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en ArchiveLabel Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ArchiveLabel Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ArchiveLabel Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.