Windrider, K. - De Poort naar de Eeuwigheid. Een leidraad voor

Schrijver:
Titel: De Poort naar de Eeuwigheid. Een leidraad voor planetaire ascensie.
ISBN: 9789075636468
Taal: Nederlands
Uitgever: Petiet Laren NH
Bijzonderheden: 2003, 336 pp, paperback. Vertaling: Berdine de Visser
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nadat Kiara Windrider soefisme, boeddhisme, hindoeïsme, christendom, taoïsme en zen boeddhisme had onderzocht, ging hij naar Amerika om te studeren. Hij werd gefascineerd door de vele 'new age' aspecten die hij ontdekte in Californië, maar werd net zo gedesillusioneerd door de oppervlakkigheid die hij daarin tegenkwam.
Na zijn eerste contact met Babaji tijdens een meditatie volgden vele ongewone contacten - met geascendeerde meesters in Mount Shasta, walvissen en dolfijnen in Hawaï, de Kumara van de planeet Maldek, weer ontwakende draken, met tijdreizigers en 'Vrouwe Gaia'. De praktische informatie van deze bronnen draait om een centraal thema: de Aarde en de mensheid ascenderen naar een hogere dimensie en er wordt ons veel hulp geboden, zodat we van de reis kunnen genieten, in plaats van de boot te missen.
Het boek bevat tevens eenvoudige meditatieoefeningen en technieken om het Zelf één te maken en het lichtlichaam te activeren. Omdat ze in een beschrijvende stijl zijn geschreven, zijn ze zowel geschikt voor groeps- als voor persoonlijk gebruik.
Kiara's reis van bewustwording zal iedereen inspireren die het licht zoekt en die persoonlijke transformatie wenst als onze planeet overgaat naar een hogere dimensie.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.