Spijker, Irene (bezorging) - De historie vanden vier Heemskinde

Schrijver:
Titel: De historie vanden vier Heemskinderen
ISBN: 9789035129474
Taal: Nederlands
Uitgever: Delta - Uitgeverij Bert Bakker
Bijzonderheden: 2005, in linnen gebonden met stofomslag, 397pp. Als nieuw.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De druk die in 1508 in Leiden bij Jan Seversoen van de pers kwam, bevat de oudste volledig bewaarde Nederlandstalige versie van het Heemskinderen-verhaal. Door middel van moderne leestekens, een royale woordverklaring, cultuurhistorische aantekeningen en een nawoord waarin allerlei aspecten helder belicht worden, werd deze oude prozatekst door Irene Spijker toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Alle houtsneden waarmee Jan Seversoen het verhaal vijf eeuwen geleden illustreerde, zijn in deze nieuwe uitgave opgenomen,.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Spijker, Irene (bezorging) - De historie vanden vier Heemskinderen Spijker, Irene (bezorging) - De historie vanden vier Heemskinderen Spijker, Irene (bezorging) - De historie vanden vier Heemskinderen Spijker, Irene (bezorging) - De historie vanden vier Heemskinderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij pietheinruimtop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met pietheinruimtop
  • Na uw bestelling ontvangen u en pietheinruimtop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van pietheinruimtop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • pietheinruimtop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.