Andersson, Patrik; Steedman Judith - Inside Magazines: Indepen

Schrijver:
Titel: Inside Magazines: Independent Pop Culture Magazines.
ISBN: 9789072007964
Uitgever: Amsterdam, BIS Publishers, 2002 9789072007964
Bijzonderheden: grote paperback met flappen 227pp.in goede staat, bijz foto-werk
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Nu het met een computer en goede software voor vrijwel iedereen mogelijk is tijdschriften uit te geven, gebeurt het ook. Naast de bekende magazines is er een heel circuit van kunstzinnige magazines, de pop art magazines, de 'zines'. In dit boek word 23 binnen- en buitenlandse vooral door jongeren gemaakte bladen in kaart gebracht, waaronder 'Purple', 'Mall Punk Magazine', 'Permanent Food' en 'Asianpunkboy'. Een schoolmeisje, dat als uitdaging nam het tijdschrift 'Re-magazine' - dat haar broer uitgeeft - te beschrijven, geeft misschien wel het beste weer om wat voor soort tijdschriften het gaat: 'Er staan foto's in van een jongen met een doos op zijn hoofd. Mijn broer is bezig met een artikel over een plek op de muur. Hij zegt dat hij niet kan uitleggen waar het tijdschrift over gaat, met in het stuk wil hij woorden geven aan kleine, onbeduidende dingen'. Impressies van de tijdschriften krijg je via dit boek vooral via de vele fraaie kleurenfoto's; het is meer een fotoboek, maar af en toe staat er ook een interview, een essay of een korte toelichting in.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andersson, Patrik;  Steedman Judith - Inside Magazines: Independent Pop Culture Magazines.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.