Kandinsky - Klanken I. Vertaling Jan H. Mysjkin. [Met lino- en

Schrijver:
Titel: Klanken I. Vertaling Jan H. Mysjkin. [Met lino- en houtsneden, sjabloondruk en potlood van Marja Scholten]
Taal: Meertalig
Uitgever: [Breda/Brachy]: De Klaproos/Le Coquelicot, [2018]. [32 p.] Ills. in kleur. Japanse binding in vilten omslag met opgeplakt bedrukt papier, met 'leeslint', 22,5 x 25 cm. Oplage 6/40. In het colofon gesigneerd door de kunstenaar en vertaler
Bijzonderheden: Achterin de uitgave bijgevoegd de zes losse gedichten in het origineel Duits. N.B. Deze uitgave bevat zes van in totaal 38 prozagedichten die KLÄNGE van Kandinsky omvat. Deze uitgave is de eerste van een gepland zestal. Bij het uitkomen van het laats
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

minotaurus uit Amsterdam

Logo minotaurus

Sint Antoniesbreestraat 3 d
1011 HB Amsterdam
020-6227748
[donderdag - zaterdag 13.00-17.30 uur]

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kandinsky - Klanken I. Vertaling Jan H. Mysjkin. [Met lino- en houtsneden, sjabloondruk en potlood van Marja Scholten] Kandinsky - Klanken I. Vertaling Jan H. Mysjkin. [Met lino- en houtsneden, sjabloondruk en potlood van Marja Scholten] Kandinsky - Klanken I. Vertaling Jan H. Mysjkin. [Met lino- en houtsneden, sjabloondruk en potlood van Marja Scholten]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij minotaurus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met minotaurus
  • Na uw bestelling ontvangen u en minotaurus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van minotaurus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • minotaurus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.