Verver, M. W. - Materialen

Schrijver:
Titel: Materialen
ISBN: 101
Uitgever: stam techniek ISBN: 13 9789040100055
Bijzonderheden: Gebonden hardcover in goede staat, 372 pagina's
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Materialen maakt deel uit van de serie 'Bouwkunde MBO'. Deze serie is geschreven voor studenten bouwkunde MBO en studenten Weg- en Waterbouwkunde. In één boek worden alle bouwmaterialen belicht. Hierbij wordt aandacht besteed aan verantwoord materiaalgebruik en milieu-effekten. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden op elk moment de juiste keuze te doen en de bouwmaterialen als een geïntegreerd onderdeel van het gehele bouwproces te behandelen en te bestuderen. Het is jammer, dat het milieuvriendelijke bouwen slechts beperkte aandacht krijgt. De boeken worden uitgegeven in de vorm die de didactiek verlangt, en spelen o.a. in op de regels die worden gesteld door de gewijzigde wet op het Voortgezet Onderwijs. Bevat vele zwart-witillustraties (tekeningen, foto's in klein formaat), vragen, opdrachten en trefwoordenregister.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verver, M. W. - Materialen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.