Steven Weinberg - De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over

Schrijver:
Titel: De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over het ontstaan van het heelal
ISBN: 9789070157326
Taal: Nederlands
Uitgever: Natuur en techniek, isbn 10 : 9070157322
Bijzonderheden: geb. hardcover met omslag 202pp. in zeer goede staat, afb. in kleur en zw/wit
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steven Weinberg - De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over het ontstaan van het heelal Steven Weinberg - De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over het ontstaan van het heelal Steven Weinberg - De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over het ontstaan van het heelal Steven Weinberg - De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over het ontstaan van het heelal Steven Weinberg - De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over het ontstaan van het heelal Steven Weinberg - De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over het ontstaan van het heelal Steven Weinberg - De eerste drie minuten Nieuwe inzichten over het ontstaan van het heelal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boek4u

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boek4u
  • Na uw bestelling ontvangen u en boek4u een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boek4u vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boek4u kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.