Wattjes/Warners - Amsterdam Bouwkunst en Stadsschoon 1306-1942

Schrijver:
Titel: Amsterdam Bouwkunst en Stadsschoon 1306-1942
Taal: Nederlands
Uitgever: CV. Allert de Lange Amsterdam
Bijzonderheden: Antiquarisch boek 1e druk, gebonden
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Door prof. Ir. J.G. Wattjes (‘ hoogleeraar aan de technische hoogeschool te Delft) en F.A. Warners, architect. MCMXXXIII

Boekenz uit Maarssen

Verzendkosten voor 1 boek, opengeklapt verzonden, bedragen € 4,25 (brievenbuspakje). Pakketpost bij boek(en) die niet door de brievenbus past/passen is €6,95. Voor een bestelling van meer boeken met een totaal van €25,- of meer betaalt u €3,50 verzendkosten en vanaf een totaal van €35,- betaalt u géén verzendkosten! Voor het buitenland gelden andere tarieven.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wattjes/Warners - Amsterdam Bouwkunst en Stadsschoon 1306-1942 Wattjes/Warners - Amsterdam Bouwkunst en Stadsschoon 1306-1942 Wattjes/Warners - Amsterdam Bouwkunst en Stadsschoon 1306-1942

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekenz
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenz vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekenz kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.