Bordewijk, F. - Nagelaten documenten

Schrijver:
Titel: Nagelaten documenten
ISBN: 9789059371224
Taal: Nederlands
Uitgever: De Parelduikerreeks / Uitgeverij Bas Lubberhuizen
Bijzonderheden: 2007, 174 pp paperback (in goede staat!, rug iets scheef) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
F. Bordewijk - Nagelaten documenten
(De Parelduikerreeks)
(Uitgeverij Bas Lubberhuizen)
ISBN 9789059371224
uitgave uit 2007
174 pp paperback
(in goede staat!, rug iets scheef)
Staat van het boek: 8.0

In deze brieven en andere documenten leren we Bordewijk van een meer persoonlijke kant kennen: gereserveerd en afgewogen, maar ook geestig, gevoelig en hartelijk.Recensie(s)De bekende schrijver F.Bordewijk (1884-1965) wilde nooit iets over zijn prive-leven kwijt. Na de dood van zijn zoon in 2003 bleek dat deze na lang aarzelen publicatie van een aantal persoonlijk getinte teksten van de schrijver belangrijk genoeg achtte om zijn vader 'opnieuw te laten leven'. Deze teksten zijn opgenomen in dit tweede deel van de 'Parelduikkerreeks' en bezorgd door zijn schoondochter Gunilla Bordewijk-Ingelsson. Zij bevatten een klein aantal persoonlijke brieven, brieven van Bordewijk in zijn rol van schrijver -aan zijn uitgever bijvoorbeeld. Verder van de lezer Bordewijk, waaronder recensies en reacties op schrijvers als Lodeizen, Mulisch en Hermans. En ten slotte nagelaten proza, met daarbij een tekst voor een opera. De teksten, hoewel niet alle even belangrijk of interessant, brengen de (gereserveerde) Bordewijk toch wel dichterbij, ook wat zijn werk betreft.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bordewijk, F. - Nagelaten documenten Bordewijk, F. - Nagelaten documenten Bordewijk, F. - Nagelaten documenten Bordewijk, F. - Nagelaten documenten Bordewijk, F. - Nagelaten documenten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.