Trier Harry van, Hermans,Didier - Buxus

Schrijver:
Titel: Buxus
ISBN: 9789058561725
Taal: Nederlands
Uitgever: stichting kunst boek
Bijzonderheden: 2005 Formaat 33x24 Pagina's 144 Gebonden in uitstekende staat
Prijs: € 26,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een inspirerend en informatief boek over Buxus! Buxus is al eeuwenlang een belangrijke plant voor de tuinarchitectuur. Bezoek je een Franse geometrische tuin, een Engelse landschapstuin of kom je in een hedendaagse tuin, Buxus vind je er met de grootste zekerheid terug. Buxus sempervirens is uiteraard de meest bekende en gebruikte variëteit en hij is ook voor veel doeleinden geschikt. Toch bestaan er veel meer types: soorten die traag en compact groeien, ideaal voor kleine tuinen en rotstuinen, andere die dan weer breed en bodembedekkend groeien, ideaal als vakbeplanting. Sterk groeiende Buxussen zijn interessant als hoge haag of als opgaande elementen. Het verschil in bladkleur en -vorm kan aangewend worden om eentonigheid te doorbreken. Deze publicatie wil een vernieuwend inzicht geven in de verschillende mogelijkheden van deze plant. Het boek geeft antwoord op de vraag waar Buxus vandaan komt, hoe Buxus gekweekt en vermeerderd wordt, welke ziekten de plant bedreigen en hoe Buxus het best verzorgd en bemest wordt. Maar boven alles wil het boek inspireren met beelden van betoverende tuinen waar Buxus een verrassende rol speelt als vormplant, als haag, als wolk, als natuurlijke struik, als terrasplant
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Trier Harry van, Hermans,Didier - Buxus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.