Octave Uzanne - Bibliofiele verhalen

Schrijver:
Titel: Bibliofiele verhalen
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers, Kalmthout, 2018
Bijzonderheden: Uzanne is éindelijk in het Nederlands vertaald
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Begrijpe wie kan, maar van de tien boeken over boeken en bibliofilie die de Franse aartsbibliofiel Octave Uzanne (1851-1931) geschreven heeft, was tot nu toe niets in het Nederlands vertaald. Daar komt nu verandering in. Schrijver Frans Willem Verbaas heeft vier verhalen over bibliofilie en bibliomanie vertaald in het Nederland en de jonge Gentse illustrator Stijn Felix heeft er pentekeningen bij gemaakt.

Deze uitgave is wegens het grote tekstvolume niet, zoals gebruikelijk is bij De Carbolineum Pers, met de hand gezet, maar digitaal, en is ook digitaal afgedrukt, op gevergeerd crème Conqueror papier. 116 blz., formaat A5, met acht pentekeningen en een portretfoto van Octave Uzanne.

Van de eerste oplage van 50 genummerde exemplaren is nog één exemplaar in volledig kalfsperkament beschikbaar (250 euro, plus 10 euro voor aangetekende verzending). De tweede druk, eveneens in 50 genummerde exemplaren, is gebonden in Hahnemühle papier (40 euro, plus 5 voor verzending). Alle exemplaren zitten in een beschermend schuifdoosje.

Voor boekbinders heb ik sets losse katernen beschikbaar, met twee extra blanco katernen, voor 30 euro plus 5 voor verzending.

Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Octave Uzanne - Bibliofiele verhalen Octave Uzanne - Bibliofiele verhalen Octave Uzanne - Bibliofiele verhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.