Morais, Fernando - Paulo Coelho Het leven van een strijder

Schrijver:
Titel: Paulo Coelho Het leven van een strijder
ISBN: 9789029572255
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers, De
Bijzonderheden: 2010 / paperback / 491 pag. / 914 gram (pakketpost) / in goede staat
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Paulo Coelho's levensverhaal, dat in 1947 in Rio de Janeiro start, leest als een roman. De bevalling was zo zwaar dat men lange tijd over hem sprak als 'de jongen die meer dood dan levend geboren werd, maar tegen alle verwachtingen in toch overleefde'. Fernando Morais beschrijft in deze biografie de zeer verschillende periodes uit Paulo's leven: De tienerjaren - toen hij werd behandeld met de omstreden elektroshocktherapie, de turbulente drugsperiode, er is sprake van 'een ontmoeting met de duivel' en van een verblijf in de gevangenis, maar Paulo drukte óók zijn stempel op de Braziliaanse rockmuziek. Tijdens zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela vond hij ten slotte zichzelf en zijn geloof terug en werd de basis gelegd voor alle bestsellers die hij sindsdien het licht deed zien.

Ik heb Fernando dingen verteld die ik nog nooit aan iemand verteld heb… zelfs niet aan mezelf. - Paulo Coelho

Recensie(s)
Deze uitgave bevat een geautoriseerde en niettemin deels kritische biografie van de Braziliaanse new age bestsellerauteur Paulo Coelho (1947) door een vooraanstaand Braziliaans journalist. Rode draad is de wil van Coelho om een groot schrijver te worden, de vlucht-voorwaarts aanpak (titel), de paranoia en manisch-depressiviteit, het genegeerd worden door de literaire kritiek, de verschillende relaties, de spirituele opdrachten van zijn leermeester 'Jean' en de verwevenheid tussen zijn leven en werk. Naast het door iemand anders laten schrijven van een publicatie over vampirisme is de biograaf openhartig over zijn behandeling met elektroshocktherapie, zijn acteren in soft-porno films, zijn fascinatie met zwarte magie (Crowley), zijn eerdere roem als liedtekstdichter, het verhoor door de veiligheidsdienst en zijn drugsperiode. Morais is de vlieg op de muur en kruipt regelmatig in de huid van zijn onderwerp, met als resultaat een boek dat leest als een roman, met een Dachau-bezoek en de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella als keerpunten. Met fotokatern en register.

Pakketpost (bok te dik voor brievenbuspost)
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Morais, Fernando - Paulo Coelho   Het leven van een strijder Morais, Fernando - Paulo Coelho   Het leven van een strijder Morais, Fernando - Paulo Coelho   Het leven van een strijder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.