Ted Wilson - Het voelt goed

Schrijver:
Titel: Het voelt goed
ISBN: 9789055990801
Taal: Nederlands
Uitgever: Andromeda, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2e druk 1999, 127pp, paperback / nette staat / foto=het boek
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
2e druk 1999, 127pp, paperback / nette staat / foto=het boek

// Beschrijving; "Hoe gaat het met je?
Goed?
Fijn zo!"
Hoe vaak wordt een dergelijk gesprek niet gevoerd. Het is er ons kennelijk veel aan gelegen dat het goed gaat, maar ook niet meer dan dat. Probeer het maar eens; als iemand aan je vraagt hoe het met je gaat, zeg dan eens dat het fantastisch met je gaat; dat het nog nooit zo goed met je is gegaan; dat het je voor de wind gaat en dat alles op rolletjes loopt, zowel in je relatie als in je werk. Over het algemeen wordt hier met zeer veel wantrouwen op gereageerd. Je kunt ook eens zeggen dat het niet goed gaat, dat het zelfs slecht gaat, dat je niet weet hoe je de dagen door moet komen. Ook dit wordt als ongewenst beschouwd: het hoort je goed te gaan. Het is een uitwisseling van woorden waarna men kan overgaan tot de orde van de dag.

Als je aan Ted Wilson vraagt hoe het met hem gaat, zegt hij: "Goed." Hij bedoelt dan niet dat alles op rolletjes loopt, maar dat het goed voelt.

Gevoelens en emoties zijn belangrijk. Dat we ze verkeerd zijn gaan begrijpen heeft als
consequentie dat we de wezenlijke dynamiek van die gevoelens en emoties zijn gaan ontkennen. Toen we het leven en onszelf zijn gaan bestuderen, zijn we ook onze emoties gaan analyseren. We zijn daar begrippen en ideeen over gaan krijgen. We zijn gaan geloven dat we macht hebben over onze emoties. We zijn er daarbij aan voorbijgegaan dat de dynamiek van de emoties ontstaan is, lang voordat de mens, die kon denken, ontstond.
Het drama van de wetenschappelijke benadering is dat we het gevoelsleven zijn gaan onderdrukken, manipuleren, verkeerd interpreteren. Nu pas beginnen we te beseffen dat het onderdrukken van gevoelens ongezond is en dat mensen eerder overspannen raken dan dat ze vreugde in hun leven vinden.

Ted Wilson weet wat emoties zijn. Hij ontwikkelde de methode Emotioneel Lichaamswerk. Emotioneel Lichaamswerk is er op gericht om mensen de verbinding tussen hun lichaam en hun emoties terug te geven en de weg te herstellen die ze, door een verkeerde interpretatie, zijn ingegaan. In dit boek geeft hij een handreiking hoe je om kunt gaan met emoties om beter in het leven te staan. Door `Het voelt goed' ga je je gelukkig en goed voelen.
Verder lezen

Boekengeluk uit Ruinerwold

*Alle boeken zijn in zeer goede tot nieuwstaat. Nooit inschrijvingen, arceringen, onderstrepingen.
Of apart vermeld.

*Originele foto's van het betreffende boek. Meerdere foto's altijd opvraagbaar
*de specifieke druk van het boek wordt altijd vermeld.
*Altijd reactie binnen max. 24 uur met de verzend en -betaalgegevens. Niets ontvangen? Mogelijk is dan de bevestiging in uw spam box terecht gekomen. U kunt me ook rechtstreeks mailen op boekengeluk@hotmail.com.
*Boeken worden altijd (uiterlijk) eerstvolgende werkdag na betaling verstuurd. U ontvangt altijd de track en trace code.
Kosten verzenden:
Brievenbuspakjes via PostNL 4 euro (INCL track en trace code).
Boeken die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost via DPD naar huisadres verstuurd.
Als u voorkeur voor Post.nl heeft (6,75) of naar een pickuppoint naar keuze voor 4,50 dan is dat ook mogelijk
Dikkere boeken die niet door de brievenbus passen (incl verpakking meer dan 3,2 cm) kunnen als u wilt ook opengeslagen verstuurd worden zodat het als brievenbuspost verstuurd kan worden voor 4 euro via Post.nl
Niet elk boek is daar even geschikt voor vanwege de rug van het boek. Ik kan u per besteld pakketpostboek hierover adviseren.
2 boeken (met een max dikte van 3,2 mm) kunnen vaak wel naast elkaar verstuurd worden zodat u slechts 1 x verzendkosten brievenbuspost 4 euro betaalt, via Post.nl
Tot 10 kilo zelfs voor slechts 6,75 euro
*Bij bestelling van meer dan 50 euro gratis verzenden. Bestellers uit België krijgen dit als korting op het verzendbedrag. 4 euro brievenbuspost of 5,75 pakketpost.
*Doorlopend nieuwe titels.
Spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie, persoonlijke ontwikkeling, management, gezondheid en lifestyle.
* Onverhoopt niet tevreden? Gratis retour
*Het Geluk van een goed Boek*
Met vriendelijke groet, Janet
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ted Wilson - Het voelt goed Ted Wilson - Het voelt goed

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekengeluk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekengeluk
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekengeluk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekengeluk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekengeluk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.