Peale, Norman Vincent - Het leven na de dood. De hereniging van

Schrijver:
Titel: Het leven na de dood. De hereniging van overleden geliefden in vrede en blijdschap.
ISBN: 9789051216851
Uitgever: Tirion-Baarn
Bijzonderheden: 1997, paperback, 160 pp. Vertaling: Judith Boer
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In december 1993 overleed Norman Vincent Peale. Na zijn dood stelde zijn echtgenote Ruth Stafford Peale een compilatie samen van een groot aantal uitspraken van haar man over zijn geloof in het leven na de dood en de hereniging met overleden geliefden. Behalve uitspraken van dominee Peale zelf bevat het boek een verzameling anekdotes, uitspraken en ervaringen van anderen, waarmee hij zijn geloof in een hiernamaals vervuld van liefde, blijdschap en vrede wilde illustreren.Daarbij komen onder mee parapsychologische en bijna-doodervaringen aan de orde. Het boek bevat geen doorlopend verhaal, maar uit het leven gegrepen citaten en is daarom uitermate geschikt om elke dag even open te slaan.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.