Groen, Janny en Annieke Kranenberg - Opstand der gematigden

Schrijver:
Titel: Opstand der gematigden De groeiende weerbaarheid van Nederlandse moslims
ISBN: 9789029082839
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 2009 / paperback / 224 pag. / 272 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Janny Groen en Annieke Kranenberg zijn als journalisten en verslaggevers verbonden aan De Volkskrant. Dit is na 'Strijdsters van Allah' (2006)*, het veelgeprezen boek over radicale moslima's en het Hofstadnetwerk, hun tweede boek. Het bevat stukken die in 2007 en 2008 in De Volkskrant verschenen en daarnaast een aantal nieuwe interviews. In zeven hoofdstukken schetsen ze portretten van wat zij 'gematigde moslims' noemen: moslims die weigeren 'lijdzaam toe te kijken hoe hun godsdienst door extremisten wordt gegijzeld'. Het boek vat bondig en in een stijl die leest als een trein, een aantal van de belangrijke debatten van de afgelopen twee jaar samen middels interessante en relevante uitspraken. Het gaat over afvalligen, reacties voor en na de film 'Fitna' en 'de lange arm van Rabat', maar ook over emancipatie van moslima's en moslims in de popmuziek. Het geeft inspirerende voorbeelden van actief burgerschap van moslims in Nederland. Dat lijkt soms overigens een betere 'vlag' dan 'gematigden', waarmee je volgens onder anderen Marcouch politieke salafisten juist in de kaart kunt spelen. Een boek voor een breed publiek.

Brievenbuspost (272 gram)
Verder lezen

Koos Tak uit Zevenaar

Logo Koos Tak

Veel literatuur, filosofie, kunst en wetenschap voor den mensch. VERBA VOLENT, SCRIPTA MANENT (woorden vervliegen, het geschreven woord blijft) Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: van 100 tot 350 gram: € 3,48 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,35 Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLANDt: van 100 tot 350 gram: € 8,70 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80 (met Track&Trace € 13,00)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groen, Janny en Annieke Kranenberg - Opstand der gematigden  De groeiende weerbaarheid van Nederlandse moslims Groen, Janny en Annieke Kranenberg - Opstand der gematigden  De groeiende weerbaarheid van Nederlandse moslims Groen, Janny en Annieke Kranenberg - Opstand der gematigden  De groeiende weerbaarheid van Nederlandse moslims

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koos Tak

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Koos Tak
 • Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Koos Tak kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.