Burgers, Jos, Redactiepunt - Geef nooit korting! En 30 andere a

Schrijver:
Titel: Geef nooit korting! En 30 andere adviezen over omgaan met prijsdruk.
ISBN: 9789089650719
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Duuren Management
Bijzonderheden: 2017, 12e druk. 120 pp, Gebonden.
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 31 korte hoofdstukjes, met prikkelende titels als 'Bukken terwijl niemand slaat' of 'Concurrenten kies je zelf uit', geeft de schrijver advies aan ondernemers hoe zij hun prijs voor het te leveren product of dienst overeind kunnen houden. Daarbij komt de schrijver met aardige en vooral illustratieve voorbeelden. Ieder hoofdstuk eindigt met een samenvattend advies in drie of vier punten. Geen voetnoten, literatuuropgave en dergelijke. Een boekje om in een avond uit te lezen, en er een paar waardevolle tips uit te halen van het niveau: zo had ik het nooit bekeken. Eenvoudig geschreven; enige voorkennis van bedrijfseconomie en/of marketing is niet vereist. De schrijver is na verkoper en hbo-docent te zijn geweest, nu fulltime schrijver en vooral spreker over dit onderwerp.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.