Jérôme Doucet - Chaussures d'Antan (schoenen van vroeger)

Schrijver:
Titel: Chaussures d'Antan (schoenen van vroeger)
Taal: Frans
Uitgever: Devambez, Parijs, 1913
Bijzonderheden: Handgekleurde prenten van oude schoenen
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Jérôme Doucet. Chaussures d'Antan. Préface de Jean Richepin, de l'Académie Française. Illustré par Maurice Leloir. A Paris, Chez Devambez, 1913."

26 x 19 blz., oorspronkelijk uitgeversomslag beduimeld. 40 genummerde tekstbladzijden met illustraties in oranje gedrukt ; plus 21 illustraties buiten de paginering, waarvan vier paginagrote en HANDGEKLEURDE aquarellen van Maurice Leloir, stichter in 1907 van "La Société d'Histoire du Costume", foto's van oud schoeisel, enzovoort.

Het boekje beeldt schoeisel af van de oudheid tot 1900, uit heel Europa en van alle bevolkingsstanden. Charmant en leerzaam boekje, uitgegeven voor rekening van het schoenenbedrijf "Maison Coquillot" in Parijs.

Prijs 50 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jérôme Doucet - Chaussures d'Antan (schoenen van vroeger) Jérôme Doucet - Chaussures d'Antan (schoenen van vroeger) Jérôme Doucet - Chaussures d'Antan (schoenen van vroeger) Jérôme Doucet - Chaussures d'Antan (schoenen van vroeger) Jérôme Doucet - Chaussures d'Antan (schoenen van vroeger) Jérôme Doucet - Chaussures d'Antan (schoenen van vroeger)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.