Ad Nuis / Menno van de Koppel - 65+ vijfenzestigplus, Ad Nuis

Schrijver:
Titel: 65+ vijfenzestigplus, Ad Nuis fotograaf ** GESIGNEERD / OPDRACHT
Uitgever: , Menno van de Koppel, 1994
Bijzonderheden: Gebonden, Hardcover , groot formaat, foto's op volledige pagina's ** met handgeschreven opdracht en gesigneerd door fotograaf Ad Nuis**. ISBN 9073926106.
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Biografie: Ad Nuis (1958) is in 1985 afgestudeerd aan de School voor Fotografie in Den Haag. Sindsdien is hij werkzaam als zelfstandig fotograaf. Zijn werk verscheen / verschijnt o.a. in De Volkskrant, NRC, Parool, VPRO, Vrij Nederland, Communicatie, Management Scope. Daarnaast altijd werkend aan langlopende projecten die al dan niet resulteren in een publicatie of een boek. In de jaren 90 verschenen o.a. Alweer een Dag, De Dam, Bomenboek, 65+, De Aftrap. Vanaf 2000 heeft hij de overstap gemaakt van de zwart-wit fotografie naar de digitale kleurenfotografie. Nieuwe projecten verschenen: De Bovenste Verdieping, Nieuwe Amsterdammers, Koningshoef een drieluik over een flat in Amsterdam Zuidoost. Momenteel verschijnt er een tweewekelijkse column in de NRC, ?Returning to the past for a moment?. Ook heeft hij er een wekelijkse column in Vrij Nederland onder de titel Nuis NL. De laatste jaren is hij steeds meer gaan schrijven bij zijn foto?s. Voor het Amsterdams Fonds voor de Kunst heeft hij vorig jaar een boek gemaakt over Tetterode krakersbolwerk uit de jaren 80.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ad Nuis / Menno van de Koppel - 65+  vijfenzestigplus,  Ad Nuis fotograaf  ** GESIGNEERD / OPDRACHT

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.