Arnold-Forster, Mark - De Wereld in Oorlog. Een volledig overzi

Schrijver:
Titel: De Wereld in Oorlog. Een volledig overzicht van de Tweede Wereldoorlog.
Taal: Nederlands
Uitgever: Sijthoff
Bijzonderheden: 1985, hardcover met stofomslag, 352 pag, 15½x24cm, 2e druk, geïll met foto's en kaarten, in mooie staat
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De geschiedenis van de mensheid heeft vele oorlogen gekend; grote en kleine, wrede en minder wrede. De Tweede Wereldoorlog zal als de gruwelijkste geboekstaafd blijven. Nog steeds vraagt de wereld zich verbijsterd af hoe deze calamiteit heeft kunnen plaatsvinden, wie daarvoor verantwoordelijk waren en hoe men waarborgen kan vinden om een nieuwe uitbarsting te voorkomen.

Mark Arnold Forster, hoofdredacteur van The Guardian, heeft alle feiten en gebeurtenissen verwekt tot een leesbaar boek. Opmerkelijke interviews, niet alleen met staatslieden en militaire leiders, maar ook alledaagse ervaringen van mensen zoals u en ik, te samen met heldere chronologische overzichten en een schat aan illustraties, vormen de componenten van dit monumentale werk.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arnold-Forster, Mark - De Wereld in Oorlog. Een volledig overzicht van de Tweede Wereldoorlog. Arnold-Forster, Mark - De Wereld in Oorlog. Een volledig overzicht van de Tweede Wereldoorlog. Arnold-Forster, Mark - De Wereld in Oorlog. Een volledig overzicht van de Tweede Wereldoorlog. Arnold-Forster, Mark - De Wereld in Oorlog. Een volledig overzicht van de Tweede Wereldoorlog.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.