Sutcliffe, William - Ben je ervaren?

Schrijver:
Titel: Ben je ervaren?
ISBN: 9789057135804
Taal: Nederlands
Uitgever: Ooievaar
Bijzonderheden: 2001, 11e druk, 235 pp pocket (ongelezen!, pp licht verkleurd en lichte vlek op de bladsnede) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
William Sutcliffe - Ben je ervaren?
(Ooievaar)
ISBN 9057135809
11e druk 2001
235 pp pocket
(ongelezen!, pp licht verkleurd en lichte vlek op de bladsnede)
Staat van het boek: 8.0

Liz reist met Dave naar India omdat ze behoefte heeft aan gezelschap tijdens haar spirituele zoektocht naar het diepste wezen van haar ziel. Dave reist met Liz naar India omdat hij met haar naar bed wil.
Al snel realiseert Dave zich dat hij een vreselijke fout gemaakt heeft. Hij kan de hitte niet verdragen, hij vindt het Indiase eten smerig' hij wordt somber van de armoede, hij heeft een hekel aan de toeristen - en hij haat Liz.
En Liz? Ze is hopeloos verliefd op India, op de bedelaars, op alle nieuwe mensen in haar leven: Jeremy (die zich Indiër tussen de Indiërs voelt), Jonah (die al tien jaar geen schoenen draagt omdat 'het onmenselijk is het contact met de aarde te verliezen') en vooral Fee en Caz (die drie maanden lang lepralijders verzorgden in Udaipur).
William Sutcliffe schetst een hilarisch beeld van twee rugzaketoeristen die ver van huis op zoek zijn naar zichzelf. Ben je ervaren? is een meesterlijke satire op hun zelfgekozen lijden - en een weldaad voor de thuisblijvers.
Recensie(s)

Feitelijk hoort het bij je (Engelse) opvoeding: voor je aan de universiteit begint een periode naar het buitenland, liefst ver weg, naar India bijvoorbeeld. Dit is dan ook wat Dave doet, als hij door een aantrekkelijk meisje wordt meegevraagd als reisgenoot. De verstandhouding bekoelt echter aanmerkelijk in het hete India. Dave is nuchter, op het sarcastische af, en weet eigenlijk niet wat te doen als rugzaktoerist met 'Het Boek' (The Lonely Planet Guide) op zak. Liz gaat steeds meer zien in de meditatieve kant van India (en in haar yogaleraar). Hun wegen scheiden zich. Ondanks alles haalt Dave zijn volledige drie maanden en ziet - teruggekomen in Londen - zelfs met enig plezier terug op zijn Indiase periode. Uitstekend vertaalde roman van een jonge Engelse schrijver, die enigszins doet denken aan Ronald Giphart. Geen romantisch reisverhaal, maar een eerlijk boek over reizen, waarin ook onzekerheden rond reisdoelen en de vele ongemakken met een scherp inzicht en soms bijtende humor worden beschreven. Voor rugzaktoeristen naar Azie verplichte literatuur.

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sutcliffe, William - Ben je ervaren? Sutcliffe, William - Ben je ervaren? Sutcliffe, William - Ben je ervaren?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.