Blokker, J. - Er was eens een God / de bijbelse geschiedenis

Schrijver:
Titel: Er was eens een God / de bijbelse geschiedenis
ISBN: 9789025426163
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, halflinnen met stofomslag. 272 pag. Boek is in nieuwstaat!
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Blokker en zonen ('drie ongelovige zielen') beschouwen de Bijbel als cultuurgoed dat veel wordt verkocht en weinig gelezen. Zelfs de Nieuwe Bijbelvertaling (2004) is nog niet begrijpelijk genoeg voor onbevangen lezers. Blokker heeft de bijbelboeken onder zijn beide zonen (ook historici) verdeeld, bekende en minder bekende verhalen gekozen, voorzien van historisch commentaar en vormgegeven in informatieve en goed leesbare teksten. Het is een zoektocht naar het historische gehalte van de verhalen. Zelfs poezie als spreuken en psalmen ('de slagader van het geloof') komt aan bod. Het is een hommage aan de Bijbel; een boek met vaart en zonder omhaal van woorden geschreven. Het formaat van dit boek en de beroemde illustraties (gereproduceerd in zwart-wit) van Isings uit de jaren vijftig geven deze uitgave de uitstraling van een kinderbijbel, maar dan voor volwassenen. Het resultaat is overtuigend. Met enkele kaartjes, een chronologisch overzicht, lijst van Bijbelboeken, lijst van illustraties, een literatuuropgave en register. Geschikt voor een zeer breed publiek.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blokker, J. - Er was eens een God / de bijbelse geschiedenis Blokker, J. - Er was eens een God / de bijbelse geschiedenis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.