Mortier, Edwin - Groeten uit Nieuwvliet/ Greetings from Nieuwvl

Schrijver:
Titel: Groeten uit Nieuwvliet/ Greetings from Nieuwvliet PLUS: beschouwing over Erwin Mortier
Taal: Nederlands
Uitgever: Cossee, 2003-2004
Bijzonderheden: Door Erwin Mortier GESIGNEERD boek (fraaie staat) PLUS artikel over de auteur. Zie meer info.
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het geheel bestaat uit:
1) Erwin Mortier: Groeten uit Nieuwvliet/ Greetings from Nieuwvliet. Toelichting: het prachtige verhaal waarmee Erwin Mortier in 1999 in een tijdschrift debuteerde. Het boekje werd bij de jaarwisseling 2003-2004 toegestuurd aan relaties van Uitgeverij Cossee. Dit exemplaar is met potlood door de auteur gesigneerd
2) Het 'definitieve' artikel over Erwin Mortier door Mario Molegraaf. Geschreven voor het losbladige Kritisch Literatuur Lexicon, mei 2013.
De prijs is exclusief kosten verzending: BRIEFPOST per Post.NL
Verder lezen

De Hillenaar uit Wassenaar

Logo De Hillenaar

Bij 'De Hillenaar' vindt u bijzondere oude, maar ook actuele boeken! Momenteel worden voor een aantrekkelijk prijsje onder meer NIEUWE exemplaren van de volgende NIEUWE titels aangeboden:
--Hitler, Mijn strijd (de alom geprezen uitgave)
--Zandbrink, Geert van, Linea recta naar het eind van je Latijn
--Goedegebuure, Kellendonk. Biografie
--de nieuwste dichtbundels van Piet Gerbrandy, Toon Tellegen en Menno Wigman
--twee kinderboeken van Katja Schuurman

BIJ DE FOTO exclusief bij 'De Hillenaar' de nieuwe editie van 'De wilgen, de velden, het water', de presentatie van de geheimzinnige Augusta Peaux, volgens kenners de grootste Nederlandse dichteres.

Informatie over verzendkosten: verzonden wordt met PostNL. Bij bestellingen van meerdere items tegelijk is KORTING mogelijk in verband met gecombineerde verzendkosten. Let op: verzendkosten gelden alleen binnen Nederland. Ook 'gratis verzending' geldt alleen binnen Nederland, maar dan wordt bij verzending naar elders wél een gelijkwaardige reductie verleend op de verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mortier, Edwin - Groeten uit Nieuwvliet/ Greetings from Nieuwvliet PLUS: beschouwing over Erwin Mortier Mortier, Edwin - Groeten uit Nieuwvliet/ Greetings from Nieuwvliet PLUS: beschouwing over Erwin Mortier

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hillenaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Hillenaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hillenaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hillenaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Hillenaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.