Maccullough - En de vrouw koos een man

Schrijver:
Titel: En de vrouw koos een man
ISBN: 9789022954621
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 2e druk 1986, Gebonden, gekartonneerd. 369 pag. In zeer goede staat.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De ambitieuze dr. Judith Carrioll, hoofd van Sectie 4 en de "denktank" van Milieuzaken, heeft in samenwerking met de president van Amerika besloten tot Operatie Zoekactie. We schrijven het jaar 2032, en de nieuwe ijstijd staat voor de deur. Het is bitter koud, de bevolking is ontgoocheld, barre maatregelen maken het er niet beter op. Gezocht wordt naar een man, die het volk nieuw elan kan geven; gevonden wordt dr. Joshua Christian, die aan het hoofd van een familiekliniek staat. Operatie Zoekactie is teneinde, Operatie Messias begonnen. Niet alleen in Amerika, in alle delen van de wereld is hij de sensatie; de ambities van Judith drijven echter Joshua tot het uiterste: hij wordt krankzinnig en aan het eind kruisigt hij zichzelf, de bevolking achterlatend met nieuwe hoop. Een weergaloos spannende roman, met vaart geschreven; werkelijk uitzonderlijk gaaf.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maccullough - En de vrouw koos een man Maccullough - En de vrouw koos een man

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.