Villalonga - Geheime leven van toni de bearn / druk 1

Schrijver:
Titel: Geheime leven van toni de bearn / druk 1
ISBN: 9789028415782
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek,
Bijzonderheden: 1e druk 1991, paperback. 334 pag. Ongelezen, in perfecte staat. Plaatsnaam en datum op voorblad.
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Historische roman die zich afspeelt in de 19e eeuw en waarin het leven van Toni de Bearn centraal staat, de laatste telg van een legendarisch Majorcaans aristocratisch geslacht. Hij is een vat vol tegenstrijdigheden: trouw en overspelig, openhartig en gesloten, teder en hardvochtig. Ook zijn visie op de wereld - een eigenaardige mengeling van verlichte en occulte opvattingen - zit vol contradicties. Het levensverhaal wordt niet door de hoofdpersoon zelf verteld, maar langzaam maar zeker 'onthuld' door Joan Mayol, de kapelaan die al vanaf jeugdige leeftijd bij de excentrieke aristocraat in huis woont. Deze vertelvorm draagt ertoe bij dat Toni de Bearn in wezen een mysterie voor de lezer blijft.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Villalonga - Geheime leven van toni de bearn / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.