Plass, Adrian - Niets dan de waarheid

Schrijver:
Titel: Niets dan de waarheid
ISBN: 9789057870323
Uitgever: Merweboek,
Bijzonderheden: Dunne paperback, potloodstreepje op schutblad, verder vrijwel als nieuw.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In deze novelle beschrijft Adrian Plass in een aangrijpende mengeling van ernst en humor de pijn en de verwarring die de dood in het leven kan veroorzaken.
Recensie(s)
Kort verhaal over de angstaanjagende sprong die sterven is. Sterven betekent confrontatie met jezelf. Nog jong werd Martin door een bus overreden. Aan de andere kant oogt veel als op aarde, maar het is een wereld van kortstondige beelden, die tegelijk ook volstrekte realiteit zijn. Gesprekken met twee keurig geklede mensen van de ontvangstcommissie leiden hem ongemerkt tot wat wezenlijk was in zijn leven. Hij realiseert zich de moeite die hij had om zijn christelijk geloof echt te doen zijn. Er blijkt een kloof te bestaan tussen de vermeende waarheid op aarde en de onversluierde waarheid die aan de dag treedt als je je echte zelf ontmoet. Wanneer Martin na zijn eerste, verwarrende ervaringen in de andere wereld de sprong waagt over de woeste rivier die de grens tussen leven en dood symboliseert, wordt hij opgevangen in de armen van zijn beminde, eerder gestorven vader. Wie niet met dwingende beelden van de dood leeft, maar er nuchter en afstandelijk over kan denken, kan uit deze serieuze, maar ook geestige vertelling enige bemoediging putten. Van Plass verschenen reeds dertien boeken in Nederlandse vertaling. Vrij kleine druk.
(Biblion recensie, Drs. J. Kleisen)
Adrian Plass (born 1948) is a British author and speaker who writes primarily Christian humour, but also short stories, Bible commentaries and novels with a more serious tone. His most popular books are a series concerning The Sacred Diary of Adrian Plass which is a humorous, fictional satire of Christian life and which has sold over a million copies worldwide.
Verder lezen

Anne Versteyne uit Zwolle

Logo Anne Versteyne

Dierbare Boekenliefhebber,
Wij houden van mooie en/of interessante boeken en vooral ook van tevreden klanten.
Boekprijzen zijn exclusief portokosten (naar tarieven PostNL). Bij boeken in de prijsklasse t/m 9,50 euro wordt voor de verpakking 50 cent extra in rekening gebracht, tenzij u meerdere boeken bestelt, dan natuurlijk niet. Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt, geadresseerd en na ontvangst van uw betaling meteen verzonden.
Wilt u specifieke boeken inzien?
U kunt ons op afspraak bezoeken.
Telefoon: 038-4525496
Wij hebben overigens meestal meer boeken dan dat in onze lijst staan. Mocht u een bepaald boek zoeken en aan de hand van onze collectie vermoeden dat wij het mogelijk hebben, neemt u dan met de 'stel een vraag' functie, bij welk boek dan ook, contact op (zie de keuzes onder dit bericht).
Alvast dank voor uw belangstelling en mogelijk bestelling.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne Versteyne

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Anne Versteyne
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne Versteyne een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne Versteyne vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Anne Versteyne kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.