Christie, Agatha - Dertiende Vijfling (Het rode sein - Met onb

Schrijver:
Titel: Dertiende Vijfling (Het rode sein - Met onbekende bestemming - De smaragd van de Radja - De grote vier - Een portie bramentaart)
ISBN: 9789021823706
Uitgever: A.W Sijthoff - Alphen a/d Rijn
Bijzonderheden: 1977, 421 pp hardcover gebonden (geen stofomslag, boek zelf in goede staat, pp verkleurd) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Agatha Christie - Dertiende Vijfling
(Het rode sein - Met onbekende bestemming - De smaragd van de Radja - De grote vier - Een portie bramentaart)
(A.W Sijthoff - Alphen a/d Rijn)
ISBN 9021823705
uitgave uit 1977
421 pp hardcover gebonden
(geen stofomslag, boek zelf in goede staat, pp verkleurd)
Staat van het boek: 7.0

'Het rode sein': Bestaat er zoiets als een zesde zintuig? Dermot West denkt van wel... 'Met onbekende bestemming': Werd uitvinder Betterton ontvoerd of heeft hij uit vrije wil Engeland verlaten? 'De smaragd van de Radja': Een beroemde smaragd verdwijnt spoorloos. 'De grote Vier': Vier tegenstanders maken het Poirot knap lastig. 'Een portie bramentaart': Een kleine aanwijzing zet Poirot op het spoor van een misdadiger...Recensie(s)De in deze bundel opgenomen korte verhalen en twee volledige speurdersromans ('Met onbekende bestemming' en 'De grote vier') werden geschreven tussen 1924 en 1954. Toch zijn ze nauwelijks gedateerd omdat de schrijfster haar personages weet los te maken van elke tijdsgebondenheid en ze avonturen laat beleven die van alle tijden zijn. Opvallend is ook hier weer de steeds verrassende ontknoping.

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Christie, Agatha - Dertiende Vijfling  (Het rode sein - Met onbekende bestemming - De smaragd van de Radja - De grote vier - Een portie bramentaart) Christie, Agatha - Dertiende Vijfling  (Het rode sein - Met onbekende bestemming - De smaragd van de Radja - De grote vier - Een portie bramentaart) Christie, Agatha - Dertiende Vijfling  (Het rode sein - Met onbekende bestemming - De smaragd van de Radja - De grote vier - Een portie bramentaart) Christie, Agatha - Dertiende Vijfling  (Het rode sein - Met onbekende bestemming - De smaragd van de Radja - De grote vier - Een portie bramentaart)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.