Henri Nouwen, Henri Nouwen - Bevrijd je verdriet

Schrijver:
Titel: Bevrijd je verdriet
ISBN: 9789025961459
Uitgever: Uitgeverij Ten Have
Bijzonderheden: Enkele bladzijde met potlood, pen of marker bewerkt. Conditie: Redelijk. Editie: 6. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Prijs: € 9,55
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Bevrijd je verdriet' is speciaal voor mensen die het zwaar hebben in hun leven. Terwijl Nouwen de menselijke vragen over lijden en rouw volledig recht doet – waarom laat God dit toe? – richt hij zich op de diepere vraag: hoe kunnen we het leed een plaats geven, zonder het te ontkennen?
Nouwen laat zien dat we, zelfs in onze diepste wanhoop, het oog op God gericht kunnen houden. Door God te betrekken in ons verdriet hoeven we onze weg niet alleen te gaan; ook in moeilijke tijden kunnen we ons leven grondvesten in vreugde en hoop. Zo komt er ruimte voor troost en genezing.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henri Nouwen, Henri Nouwen - Bevrijd je verdriet