Walvoord, J.F. - Armageddon, Olie En Terreur Wat de Bijbel zegt

Schrijver:
Titel: Armageddon, Olie En Terreur Wat de Bijbel zegt over de toekomst van Amerika, het Midden Oosten, en het einde van de Westerse beschaving
ISBN: 9789077669174
Taal: Nederlands
Uitgever: Grace Publishing House 2008 9789077669174
Bijzonderheden: paperback 238pp. in keurige staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Leven wij in de laatste dagen van deze wereld? In deze uitgave willen John Walvoord, de grondlegger van het moderne eindtijdsonderzoek, en Marc Hitchcock, doctor in de filosofie aan het Theological Semenary, aantonen dat de wederkomst van Christus aanstaande is. Actuele gebeurtenissen zien zij als de vervulling van profetieen uit de bijbelboeken Daniel, Ezechiel en de Openbaring van Johannes. Zo zal in deze visie de Europese Unie zich ontwikkelen tot een hersteld Romeins Rijk; de beslissende slag, Armageddon, zal in het Midden-Oosten plaatsvinden. De vraag is echter of de huidige ontwikkelingen inderdaad voorzien waren in de Bijbelse voorspellingen. In de loop van de geschiedenis zijn deze profetieen steeds anders geinterpreteerd. Ook kan men het bezwaar opperen dat uit verschillende Bijbelgedeelten een verhaal gemaakt wordt over mogelijke toekomstige gebeurtenissen. Bovendien zijn bij de grote christelijke kerken de eindtijdverwachtingen enigszins op de achtergrond geraakt en vat men deze profetieen niet meer letterlijk op. Het boek, dat enige inspanning vereist, is dan ook vooral bestemd voor charismatische en adventistische christenen voor wie deze toekomstverwachtingen nog een belangrijke rol spelen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walvoord, J.F. - Armageddon, Olie En Terreur Wat de Bijbel zegt over de toekomst van Amerika, het Midden Oosten, en het einde van de Westerse beschaving

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.