Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

DEELDER, J.A. - De Dikke van Deelder - bevat Schone Welt; Modern pass

Schrijver:
Titel: DEELDER, J.A. - De Dikke van Deelder - bevat Schone Welt; Modern passe; Drukke dagen; De t van Vondel - uitgeverij De Bezige Bij, 568 blz.
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Dikke van Deelder is een met grote vaart geschreven verhalenbundel, die de lezer op elke bladzijde doet lachen. Benevens Deelder mag geen vaderlands auteur tot het schrijven ervan in staat worden geacht. Een boek, geschreven in de tussentijd, tot heil van ieder in het bijzonder én in het algemeen.
'Een verhalenbundel als deze moet ie niet in één ruk uitlezen. Je moet hem naast je gemakkelijke stoel hebben liggen. Om af en toe even open te slaan.' Joost Niemöller
rec.
Vier verhalenbundels van de bekendste Rotterdammer, Jules Deelder, in een band. De oorspronkelijke bundels werden gepubliceerd tussen 1982 en 1990 en waren redelijk succesvol, ook door Deelders regelmatige optredens op de TV. De verhalen zelf zijn met vaart geschreven, uitermate herkenbaar en leesbaar. Soms nostalgisch, meestal komisch. Door hun lengte zijn de verhalen ook goed doseerbaar. Deze bundeling is een goede aanvulling van het verkrijgbare werk van Deelder. Geschikt voor "alle leeftijden".
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

particulier

Logo VOL-DE-VENT

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - DEELDER, J.A. - De Dikke van Deelder  - bevat Schone Welt; Modern passe; Drukke dagen; De t van Vondel - uitgeverij De Bezige Bij,  568 blz.