ANTI-STRESS YOGA - Angela Steinecker - uitgeverij Omega Boek, 155 blz.

Schrijver:
Titel: ANTI-STRESS YOGA - Angela Steinecker - uitgeverij Omega Boek, 155 blz.
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Laat u zien, in woord en beeld, niet alleen hoe u zich het best kunt ontspannen, maar ook hoe u die ontspanning bewust kunt oproepen, waardoor u in staat bent
Na een uiteenzetting over stress wordt ingegaan op de vraag hoe yoga kan helpen bij de bestrijding ervan. In de daarop volgende hoofdstukken worden verschillende yoga-oefeningen beschreven, voor de buitenshuis werkenden, niet (meer) werkenden, huisvrouwen en kinderen. De schrijfster is yogalerares in Munchen en leidt yogaleraren en -leraressen op. De boektitel zou kunnen doen vermoeden dat het om een nieuw soort yoga gaat. Het geheel is gemakkelijk leesbaar, er is gebruik gemaakt van duidelijke tekeningen. Het onderwerp yoga is daardoor voor grote groepen gebruikers toegankelijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - ANTI-STRESS YOGA - Angela Steinecker - uitgeverij Omega Boek, 155 blz.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij VOL-DE-VENT

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met VOL-DE-VENT
  • Na uw bestelling ontvangen u en VOL-DE-VENT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VOL-DE-VENT vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • VOL-DE-VENT kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.