Toon Hermans - Het water is heerlijk

Schrijver:
Titel: Het water is heerlijk
ISBN: 9789026115974
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein
Bijzonderheden: 4e druk 2000, 191pp. Hardcover met stofomslag. Ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Toon Hermans is een van de heel weinigen die het vertikt om dat vaak als sentiment omschreven gevoel weg te drukken, die hardop zingend en zwart op wit schrijvend ons er aan blijft herinneren dat gevoel zo gewoon en tegelijkertijd zo heel bijzonder is. Dat doet hij ook in zijn dertigste boek, ongetwijfeld een blijver binnen z'n oeuvre, omdat hij hierin zijn gedachten en gevoelens voller en afgeronder lijkt te hebben vastgelegd (mede gevoed door het verdriet over de dood van echtgenote Rietje in 1990). Na veel gestoei met het leven overheerst nu de ernst, zonder dat het blije verdwenen is. Achterin is de slotmonoloog opgenomen van zijn op 12 februari 1993 in Alkmaar afgebroken theatershow "Ik heb je lief", waarin het wonder hem tot stilzijn drijft. Toon relativeert zichzelf regelmatig door van een onsamenhangend portret te spreken en te zeggen dat het maar lijkt alsof hij het allemaal gevonden heeft. Ondanks de dalen (dan zijn er ook bergen!), speelt Toon opnieuw het lied dat hij verloren leek te hebben.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toon Hermans - Het water is heerlijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.