Wilmink Han - BIJBELS CULINAIR de smaak van de bijbel - rece

Schrijver:
Titel: BIJBELS CULINAIR de smaak van de bijbel - recepten en verhalen
ISBN: 9789043514590
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Kok Kampen 2e druk 2008
Bijzonderheden: Geb. hardcover 256pp. als nieuw, fraaie afb. in kleur
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dominee Wilmink begon in zijn gemeente in 1997 met bijbels culinair koken. Dat groeide uit tot een permanente activiteit want samen koken en eten brengt mensen in gesprek. In dit boek staan negen menu's, geinspireerd op gebeurtenissen in de bijbel of de geschiedenis van de joden en/of christenen zoals Uittocht en Pesach, Aan tafel bij Prediker, Chanoeka, kerstdiner enz. Het laatste menu komt van Paul Stegeman, kok van het Pestgasthuis te Zwolle die gerechten presenteert, geinspireerd op 3000 jaar joodse sefardische keuken. Het is een, niet alleen voor christenen, inspirerend boek geworden waarin de auteur aan de hand van bijbelteksten bij elk menu uitleg geeft over gebeurtenissen, hun betekenis ook voor mensen van nu. Bevat veel informatie over de betekenis van voedsel en in het bijzonder bepaalde ingredienten. Vooraf uitleg over o.a. de joodse spijswetten. Veel recepten zijn kosher of geinspireerd door de joodse spijswetten. Gericht op een breed publiek. Duidelijke, goed uitvoerbare receptuur voor meestal zes eters. Verzorgde uitgave, goede foto's. Met receptenregister op ingredient.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilmink Han - BIJBELS CULINAIR    de smaak van de bijbel - recepten en verhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.