Willemsen, August - Noodlot is nooit ver uit mijn gedachten. Br

Schrijver:
Titel: Noodlot is nooit ver uit mijn gedachten. Brieven aan Theo Sontrop. Bezorgd en van een nawoord voorzien door Jan Paul Hinrichs. [Frontispice fotoportret gemaakt door Klaas Koppe]
Taal: Nederlands
Uitgever: [Leiden]: Fragment, [2018] 55 p. Ills. in kleur. Gebonden in kwartlinnen, 22,3 x 14,2 cm. De oplage bedraagt 125 ex., waarvan 100 zijn bestemd voor de verkoop.
Bijzonderheden:
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

minotaurus uit Amsterdam

Logo minotaurus

Sint Antoniesbreestraat 3 d
1011 HB Amsterdam
020-6227748
[donderdag - zaterdag 13.00-17.30 uur]

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willemsen, August - Noodlot is nooit ver uit mijn gedachten. Brieven aan Theo Sontrop. Bezorgd en van een nawoord voorzien door Jan Paul Hinrichs. [Frontispice fotoportret gemaakt door Klaas Koppe]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij minotaurus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met minotaurus
  • Na uw bestelling ontvangen u en minotaurus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van minotaurus vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • minotaurus kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.