Beate Schröder-Nauenburg - Der Eintritt des Jüdischen in die

Schrijver:
Titel: Der Eintritt des Jüdischen in die Welt der Kunstmusik. Die Anfänge der Neuen Jüdischen Schule: werkanalytische Studien (Jüdische Musik Band 5) ISBN 9783447056038
Uitgever: Wiesbaden, Harrasowitz, 2007
Bijzonderheden: 256 pp. Minor dustsoiling fore-edge. Minor yellowing around edges. Very good copy. Hardcover.
Prijs: € 54,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: German language.

Spinoza uit Amsterdam

Gespecialiseerd in Spinoza en Jodendom. Buspakjes worden verzonden met Postnl. Pakketverzending (met track-and-trace) binnen NL voor 5,-- ongeacht het gewicht. Afhalen op afspraak. Pakketten naar Belgie en Duitsland: 7,--. Btw-factuur wordt bijgesloten. Bezoekers zijn welkom op afspraak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Spinoza

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Spinoza
  • Na uw bestelling ontvangen u en Spinoza een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Spinoza vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Spinoza kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.