Hanh, Thich Nhat - Geen dood, geen vrees Bemoediging en wijsh

Schrijver:
Titel: Geen dood, geen vrees Bemoediging en wijsheid voor de levenden
ISBN: 9789021529813
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2008 2e druk / paperback / 192 pag. / 283 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
De dood is een precair onderwerp. Maar vanuit boeddhistische perspectief is de dood niet het einde. Het is een tussenstap; het is niet de werkelijkheid, maar een idee dat de mens de werkelijkheid noemt.
Voor iedereen die worstelt met vragen over leven en dood zal dit boek een waardevolle en inzichtverschaffende ervaring vormen. Het geeft een nieuw perspectief op het leven, een leven dat niet gehinderd wordt door angst voor de dood.
Recensie(s)
Inzicht in de dood vanuit boeddhistisch perspectief van de Vietnamese monnik en leraar. In negen hoofdstukken gaat hij in op vragen zoals: Waar komen we vandaan, waar gaan we naartoe, de echte vrees, aanvaarden en vergiffenis en stervenden vergezellen. Een boeiend perspectief. Het is eenvoudig beschreven maar het vereist enige kennis en inzicht in de drie zetels (waarheden): de leer van vergankelijkheid, niet-zelf en nirwana (uitdoving van alle ideeën). Op de omslag, die geel gekleurd is, is een foto te zien van deze belangrijke meester in het hedendaags boeddhisme.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hanh, Thich Nhat - Geen dood, geen vrees   Bemoediging en wijsheid voor de levenden Hanh, Thich Nhat - Geen dood, geen vrees   Bemoediging en wijsheid voor de levenden Hanh, Thich Nhat - Geen dood, geen vrees   Bemoediging en wijsheid voor de levenden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.