Riebe, B. - Zwarte vrouw van de Nijl / druk 1

Schrijver:
Titel: Zwarte vrouw van de Nijl / druk 1
ISBN: 9789063050153
Taal: Nederlands
Uitgever: Archipel, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002 478pp, Gebonden. 22x14x4,2 cm. Nieuwstaat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
'Zwarte vrouw van de Nijl' vertelt het verhaal van Sahti, die wij volgen van klein meisje tot volwassen vrouw. Sahti is zwart; ze is afkomstig uit het goudland Nubië, het zuidelijke buurland van Egypte. Samen met de favoriete vrouw van haar vader wordt Sahti na een vijandelijke aanval gevangengenomen. Sahti groeit op bij Tama, die haar goed verzorgt en gelukkig is met deze 'dochter die zij nooit heeft gehad'. Maar het leven van Sahti verloopt niet zonder gevaar. De Egyptenaren zetten haar in als pion in de intriges tussen de strijdende machten.Als Sahti een jonge vrouw geworden is, belandt zij in de harem van farao Kamose. Hij raakt in haar ban en samen krijgen ze een dochtertje. Dan komt de dag dat Sahti ter dood veroordeeld wordt. Zal Kamose zover gaan haar en hun dochtertje te redden door zichzelf op te offeren aan de op de loer liggende staatsvijanden?
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Riebe, B. - Zwarte vrouw van de Nijl / druk 1 Riebe, B. - Zwarte vrouw van de Nijl / druk 1 Riebe, B. - Zwarte vrouw van de Nijl / druk 1 Riebe, B. - Zwarte vrouw van de Nijl / druk 1 Riebe, B. - Zwarte vrouw van de Nijl / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.