Rust, Rineke, Bruijne, Marenthe de, Iersel, Sigrid van - Lenig

Schrijver:
Titel: Lenig denken / technieken voor creatieve denkkracht
ISBN: 9789089650627
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Duuren Management
Bijzonderheden: 2011/2e druk, 176pp, Paperback/ Softcover in nieuwstaat.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe maak je je werk inspirerender en je leven leuker? Door je hersens flexibeler te gebruiken, waardoor je creatiever wordt! Gelukkig is creatief denken geen mysterieuze gave of een bijzonder talent: iedereen heeft de capaciteiten ervoor al in huis. Lenig denken biedt de gereedschappen om die capaciteiten verder te ontwikkelen en beter te benutten.In onze snel veranderende maatschappij is lenigheid in denken een ¿must¿. Onze omgeving vraagt voortdurend om nieuwe oplossingen en een flexibele instelling. Het effectief kunnen inzetten van je brein wordt steeds belangrijker. Creatief denken is een essentiële aanvulling op logisch denken. Het is een kwestie van anders naar dingen kijken, soepel associëren en je verbeeldingskracht inzetten. Door deze vaardigheden te trainen leg je gaandeweg nieuwe verbindingen in je brein, waarmee je creatieve vermogens groeien.
Verder lezen

De Sfinx uit Gouda

Logo De Sfinx

De Sfinx is een klein 2e hands particulier boekwinkeltje met inspirerende en algemene boeken sinds 2018(info;j.warnders60@gmail.com.)Boeken verkeren in goede staat tenzij anders is vermeld ! Verzendkosten zijn voor de koper.Let op; Voor het buitenland gelden andere verzendkosten!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rust, Rineke, Bruijne, Marenthe de, Iersel, Sigrid van - Lenig denken / technieken voor creatieve denkkracht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Sfinx

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Sfinx
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Sfinx een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Sfinx vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Sfinx kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.