Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kusters, Wouters - Nederlandse tegels

Schrijver:
Titel: Nederlandse tegels
ISBN: 9789061131335
Uitgever: Icob, 1981
Bijzonderheden: Hardcover in zeer goede staat, vrijwel als nieuw.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Delfts-blauw is al eeuwenlang een van de grote modes in de tegelindustrie. Deze gids biedt een mooi overzicht van klassieke tegelmodellen uit de Delftse school.
Recensie
Een slecht boekje over Nederlandse majolica wandtegels. Na een inleiding, waarin nogal wat fouten staan, volgen ca. 75 afbeeldingen van losse tegels op ware grootte (13x13). Er is geen vermelding wie de auteur van de tekst is, er is geen bibliografie en de pagina's zijn ongenummerd. De afbeeldingen zijn volstrekt willekeurig geordend, er is geen lijst waarin wordt verklaard wat de voorstelling is, hoe oud de afgebeelde tegel is, of waar deze eventueel is gemaakt. Doordat alle afbeeldingen eenkleurig blauw zijn afgedrukt, blijkt niet dat sommige tegels in werkelijkheid polychroom zijn. Er zijn veel betere boeken op dit gebied te koop.
(NBD|Biblion recensie, Drs. J.D. van Dam)
Verder lezen

Anne Versteyne uit Zwolle

Logo Anne Versteyne

Dierbare Boekenliefhebber,
Wij houden van mooie en/of interessante boeken en vooral ook van tevreden klanten.
Boekprijzen zijn exclusief portokosten (naar tarieven PostNL). Bij boeken in de prijsklasse t/m 9,50 euro wordt voor de verpakking 50 cent extra in rekening gebracht, tenzij u meerdere boeken bestelt, dan natuurlijk niet. Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt, geadresseerd en na ontvangst van uw betaling meteen verzonden.
Wilt u specifieke boeken inzien?
U kunt ons op afspraak bezoeken.
Telefoon: 038-4525496
Wij hebben overigens meestal meer boeken dan dat in onze lijst staan. Mocht u een bepaald boek zoeken en aan de hand van onze collectie vermoeden dat wij het mogelijk hebben, neemt u dan met de 'stel een vraag' functie, bij welk boek dan ook, contact op (zie de keuzes onder dit bericht).
Alvast dank voor uw belangstelling en mogelijk bestelling.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kusters, Wouters - Nederlandse tegels