Fast - Taal van het lichaam / druk 1

Schrijver:
Titel: Taal van het lichaam / druk 1
ISBN: 9789062877256
Taal: Nederlands
Uitgever: Wetenschappelijke Uitgeverij B.V., Amsterdam.
Bijzonderheden: 1971, paperback, 160 pagina's. Op een paar pagina's staan onderstrepingen (er waren nog geen markeerstiften). Ziet er verder goed uit.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ons lichaam vertelt soms meer dan onze mond kwijt wil. Het kan zelfs - door houding, beweging, een gebaar - ontkennen wat we zeggen. Kortom, het lichaam kan minder goed liegen dan wij. Dit is natuurllijk slechts één, klein aspec van de vele die het onderwerp te bieden heeft. Helemaal onbekend is het terrein voor ons natuurlijk niet: de opgetrokken wenkbrauw drukt verbazing uit, de samengevouwen handen beduiden rust, de trappelende voeten ongeduld. Toch weten we er maar weinig van welke gevoelens er nu eigenlijk in ons worden gewekt door de hand die iemand ons op de schouder legt. Geeft het gebaar ons een gevoel van welbehagen? Doorbreekt het onze weerstand? Stelt iemand zich meer voor je ogen of sluit hij zich daarentegen juist voor je af als je hem aanraakt? De studie van de lichaamstaal, een jonge wetenschap, levert een heel eigen en charmante bijdrage tot onze kennis van de mens. Dit lichtvoetige boek van de voortreffelijke popularisator Fast doet ons veel zien wat we eerst niet waarnamen. En misschien heeft het ook nog wel invloed op ons gedrag: op de manier waarop wij omgaan met onze medemens. Julius Fast is ook de auteur van De taal van het lichaam bij sex, macht en agressie.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fast - Taal van het lichaam / druk 1 Fast - Taal van het lichaam / druk 1 Fast - Taal van het lichaam / druk 1 Fast - Taal van het lichaam / druk 1 Fast - Taal van het lichaam / druk 1 Fast - Taal van het lichaam / druk 1 Fast - Taal van het lichaam / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.