Vriens, Jacques - Vieze Nol

Schrijver:
Titel: Vieze Nol
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen
Bijzonderheden: In goede staat
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Floor zwaait elke week naar de vuilnismannen. Maar als ze ziet hoe haar eigen stoeltje, waarop ze altijd luisterde als Opa vertelde over vroeger, bij de vuilnis staat, is ze woedend. Ze is net te laat, want 'vieze Nol', een dementerende oude man, neemt het mee. Samen met Niels zoekt ze vieze Nol op, maar die snapt er niets van. Toch vindt ze het stoeltje weer terug bij de vuilnis, gerepareerd. Maar oude Nol is verdwenen. Herkenbaar gegeven: woede en verdriet omdat niet alle 'oude rommel' waardeloos is. Heel subtiel verteld, met poëtische beeldspraak: 'de lamp maakt een pleintje van licht' (blz. 5), overzichtelijke zinnen en tekstblokken, schreefloze letters. De ogenschijnlijk vlot en snel getekende figuurtjes in de pentekeningen die met grijzen zijn ingekleurd, hebben ballonbenen als Urker vissers, de vormen zijn hier en daar scheef wat een heel apart effect geeft.

Vanaf ca. 7 jaar.

Verzending: 4 postzegels

Ik verkoop nog meer kinderboeken o.a. Paul van Loon, Carry Slee, Jacques Vriens, Paul Biegel, Hanna Kraan, Thea Beckman, Lydia Rood, Annie M.G. Schmidt, Midas Dekkers en vele anderen, zie mijn andere advertenties

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen.

Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.
Verder lezen

Tineke's boeken

Tineke's boeken uit Spijkenisse

Logo Tineke's boeken

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen. Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vriens, Jacques - Vieze Nol

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tineke's boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tineke's boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tineke's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tineke's boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tineke's boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.