Manning, Frederic - Geslacht. Oorlogsdomein nr. 1

Schrijver:
Titel: Geslacht. Oorlogsdomein nr. 1
ISBN: 9789029530774
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers, 2001, 2e druk
Bijzonderheden: Hardcover. Met 1 foto. Halflinnen. 386 p. Als nieuw. Voorwoord door William Boyd, Vertaald door Paul Syrier.
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1930 verscheen in Engeland 'Her privates we' van Frederic Manning, die zich presenteerde onder het pseudoniem 'soldaat 19022'. De critici, onder wie grote namen als Ezra Pound, Ernest Hemingway, T.E. Lawrence en E.M. Forster, waren lovend over dit boek dat het dagelijks leven achter de frontlinies van de oorlog van 1914-1918 beschrijft. Ernest Hemingway schreef: 'Het mooiste en indrukwekkendste boek dat ik ooit heb gelezen over mannen in oorlog.
Verder lezen

't kofschip uit Borger

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't kofschip

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 't kofschip
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't kofschip een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't kofschip vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 't kofschip kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.