Anholt, Catherine & Laurence - Allemaal kunstjes

Schrijver:
Titel: Allemaal kunstjes
ISBN: 9789000032358
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 1999, gebonden, 32 blz., h29xb22cm, paarse sticker op schutblad(foto) mooi exemplaar
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Welpje weet nog niet zo goed wat hij wel en niet kan. Het liefste wil hij alles doen wat Grote Leeuw kan. Daarom doet Welpje hem na. Op een dag gaat hij helemaal alleen op stap, de grote jungle in. Daar ontmoet hij Mini Muis, Neeltje Nijlpaard, Sjaantje Giraf, Greetje Gorilla en Bruine Bosuil. En wat die allemaal kunnen en doen... Dat wil Welpje ook! Dit verhaal is geschreven en getekend om met elkaar te beleven: kind en ouder. Allemaal kunstjes is het boek dat peuters groot en sterk maakt. Samen lekker lezen, kijken en lachen om de kunstjes die Welpje wil doen. KUN JIJ WELPJE NADOEN?

Dit is een soort vervolg op "Heel veel kusjes" (*).
Het letterype is duidelijk, soms groot en dikgedrukt. De tekst is vlot en eenvoudig, herhalingen nodigen uit tot meedoen. Het verhaal heeft een zekere spanning en heeft een positief einde. De illustraties lopen vaak door over twee pagina's en bestaan uit vriendelijk zacht gekleurde platen, dynamisch en decoratief.
Het geheel sluit aan bij de leefwereld van het jonge kind en er zijn veel details te zien. De techniek is waterverf met donkere contouren. Geschikt voor het jonge kind dat dol is op het imiteren van zijn omgeving. Hiertoe worden in de tekst cursief ook aansporingen gegeven. Het Boek heeft een harde matte kaft met een gekleurde plaat.
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anholt, Catherine & Laurence - Allemaal kunstjes Anholt, Catherine & Laurence - Allemaal kunstjes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.