Crowther, K. - Ik en Niks

Schrijver:
Titel: Ik en Niks
ISBN: 9789021458533
Uitgever: Querido Kinderboek
Bijzonderheden: Hardcover in nieuwstaat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hier is niks.Ja, ik ben er. Niks en ik. Niks heet Niks.Hij woont bij mij, hij is altijd om mij heen.De andere kinderen vinden mij raar, maar dat geeft niks.Niks is belangrijk, als Niks maar bij me blijft.

Een meisje (ik-figuur) is eenzaam na het overlijden van haar moeder. Vooral omdat haar vader zich in zijn werk stort en de tuin van het grote huis ('het kasteel') tot in de puntjes verzorgt, terwijl hij hun eigen tuin, waarin vroeger heel bijzondere bloemen bloeiden, totaal verwaarloost. Haar contact met Niks, die alleen in haar fantasie lijkt te bestaan, houdt haar op de been. Toch moet ook Niks haar verlaten, wil ze in actie komen. Als ze zelf de tuin verzorgt, krijgt haar vader weer oog voor haar en voor de realiteit.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Je vindt me ook op Facebook, en op marktplaats met echt heel veel boeken, in allerlei genres. Zoek daar op koopjeskoffer en je komt vanalles tegen. Je kunt ook langskomen in Goirle om rond te snuffelen, stuur dan even een berichtje om een afspraak te maken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crowther, K. - Ik en Niks Crowther, K. - Ik en Niks

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.