Keuper-Makkink, A. - De leesbus Kijk mijn letter

Schrijver:
Titel: De leesbus Kijk mijn letter
ISBN: 9789022725207
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2009 1e druk 16e oplage, gebonden, intensievere kleurstelling dan eerdere oplagen,40 blz., h20,5xb24,5cm., mooi exemplaar
Prijs: € 9,20
Verzendkosten: € 3,80 (binnen Nederland)
Meer info:
We spelen met letters in een lange rij we zeggen de klank en het rijmpje erbij doe je mee? Door samen in dit klank-letterboek te kijken naar letters en plaatjes en te luisteren naar klanken en rijmpjes ontdekt het kind al doende de relatie tussen letters en klanken. De klank wordt uitgesproken zoals die in het woord klinkt: i dat ben ik ie piept de fiets

Dit boekje in oblong-formaat behandelt achtereenvolgens alle letters van het alfabet (in willekeurige volgorde) en nog 14 andere lettercombinaties. Elke letter heeft een bladzijde. Onder de gekleurde letter staat een vierregelig rijmpje in grote zwarte letters waarin de betreffende letter veel voorkomt.
Doel van het geheel is de relatie tussen letters en klanken duidelijk te maken. Naast de rijmpjes staan leuke, vrolijke kleine aquarellen van een halve pagina als uitbeelding van het rijmpje. Onderaan de pagina's staan telkens een aantal losse figuren, vaak dieren, die iets met de betreffende letter/klank te maken hebben. Het boek ziet er zeer verzorgd en fleurig uit, het papier is van uitstekende kwaliteit. Het is bestemd voor beginnende lezers, die zeker door de vrolijke illustraties zullen worden geboeid.
Nieuwprijs in de winkel € 21,00!
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. Naast de online-boeken bij ‘BaalderBoek’ staan er thuis nog veel meer boeken op de plank! Vraag er na door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 6,95 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Keuper-Makkink, A. - De leesbus Kijk mijn letter Keuper-Makkink, A. - De leesbus Kijk mijn letter

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.