Gohl, Christiane - ALLES OVER PAARDRIJDEN - Handboek voor de Jo

Schrijver:
Titel: ALLES OVER PAARDRIJDEN - Handboek voor de Jonge Ruiter - In goede staat!
Taal: Nederlands
Uitgever: Hoefslag / La Rivière & Voorhoeve - Kampen 1994
Bijzonderheden: 1994, 2e druk, 155 blz., rijk geillustreerd in kleur, hardcover ca. 27.5x20cm., register, In goede staat!
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Christiane Gohl. ALLES OVER PAARDRIJDEN - HANDBOEK VOOR DE JONGE RUITER -, 155 blz., rijk geillustreerd met foto`s in kleur, hardcover ca. 27.5x20cm., register, 2e druk, uitgave Hoefslag / La Rivière & Voorhoeve, Kampen 1994. Een goed exemplaar van deze interessante, praktische en fraaie uitgave! Kzw8/+

Samenvatting: Alles over paardrijden is een degelijk en praktijkgericht handboek voor de jonge ruiter, waarin alles over paarden en het berijden ervan aan bod komt. Het boek is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde ruiter. In 7 hoofdstukken komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde: Zo zijn paarden - zintuigen, lichaamsbouw, rassen, voeding en gezondheid
Omgaan met paarden - gedrag en verzorging
Leren paardrijden - maar waar? - rijscholen en ruiterkampen
Wat heeft men nodig bij het paardrijden - kleding, zadels en hoofdstellen
Rijden is een taal - rijstijlen en woordenboek voor beginners
Binnen en buiten rijden - rijbaanregels, buitenritten, gedrag in stal en wel
Een paard voor mij' alleen - verzorgingspaard, rijdeelgenoot, het eerste eigen paard
Naast alle praktijkinformatie vind je in dit boek ook speciale reportages en berichten uit de paardesport. Samen met de talrijke kleurenfoto-s maken zij dit handboek tot een volledig en afwisselend geheel.
Verder lezen

NaturalHistoryBooks

NaturalHistoryBooks uit Apeldoorn

Logo NaturalHistoryBooks

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gohl, Christiane - ALLES OVER PAARDRIJDEN - Handboek voor de Jonge Ruiter - In goede staat! Gohl, Christiane - ALLES OVER PAARDRIJDEN - Handboek voor de Jonge Ruiter - In goede staat!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij NaturalHistoryBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met NaturalHistoryBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en NaturalHistoryBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van NaturalHistoryBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • NaturalHistoryBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.