Orlent en Cornille - Code de Milice

Schrijver:
Titel: Code de Milice
Taal: Frans
Uitgever: Vanderhaeghe, Gent, 1835
Bijzonderheden: Eerste Belgische uitgave van de militiewetten
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Code de Milice, ou Recueil Complet des Lois sur la Matière, ..., par Jean-Adolphe Orlent et Paul-Joseph Cornille. Gand, Imprimerie de Vanderhaeghe-Maya, 1835."

22,5 x 16 cm. Kartonnen band met vergulde lederen rug, wat geschaafd. 230 genummerde blz. plus één blz. errata plus 5 blz. handgeschreven aanvullingen en verduidelijkingen, onder meer over de broederdienst. De wetteksten lopen tot blz. 134, daarna geven de auteurs een aantal modellen voor formulieren.

De auteurs, die het boek beide gesigneerd hebben, geven de wetten van 1817, 1818, 1820 en 1824 in extenso. Tien het boek verscheen had het vijf jaar oude Koninkrijk België dus nog geen eigen militiewetgeving maar ging voort op die van onder Willem I.

Google Books F48PAAAAQAAJ, OCLC 65488006

Prijs 50 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Orlent en Cornille - Code de Milice Orlent en Cornille - Code de Milice Orlent en Cornille - Code de Milice

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.