Uris, Leon - QB.VII (Het proces wegens 'laster' van een kampart

Schrijver:
Titel: QB.VII (Het proces wegens 'laster' van een kamparts uit de Tweede Wereldoorlog tegen een onthullend auteur)
ISBN: 9789060454473
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Hollandia
Bijzonderheden: 1984, 13e druk, 352 pp hardcover gebonden met stofomslag (in goede staat!) Staat van het boek: 8.5
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Leon Uris - QB.VII
(Het proces wegens 'laster' van een kamparts uit de Tweede Wereldoorlog tegen een onthullend auteur)
(Uitgeverij Hollandia)
ISBN 9060454472
13e druk 1984
352 pp hardcover gebonden met stofomslag
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.5

Verslag van een smaadproces dat een Poolse chirurg - na de oorlog naar Engeland gevlucht en daar beroemd geworden - aanspande tegen een joodse auteur die hem noemde in verband met zijn medewerking aan sterilisatie-experimenten in een Duits concentratiekamp. Op boeiende wijze weet de auteur bij de lezer twijfel op te wekken over het feit of de arts nu schuldig is en dit vol te houden tot het einde. Hij ontkomt daarbij echter niet aan enige langdradigheid en maakt soms gebruik van sensationele effecten, maar daar zullen de vele Uris-liefhebbers zich niet aan storen.
(Biblion recensie, Redactie..)

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uris, Leon - QB.VII (Het proces wegens 'laster' van een kamparts uit de Tweede Wereldoorlog tegen een onthullend auteur) Uris, Leon - QB.VII (Het proces wegens 'laster' van een kamparts uit de Tweede Wereldoorlog tegen een onthullend auteur) Uris, Leon - QB.VII (Het proces wegens 'laster' van een kamparts uit de Tweede Wereldoorlog tegen een onthullend auteur)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.